Waarom lukt het me niet om met Klarna te betalen?

• Klarna kijkt naar de naam en afleveradres en vergelijkt deze met het ingeschreven adres uit het Rijksregister. Indien het adres niet overeenkomt met het adres in het bevolkingsregister, zul je geen gebruik kunnen maken van Klarna.
  • Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om gebruik te mogen maken van Klarna.
  • Als je nog openstaande betalingen bij Klarna hebt, kan Klarna de aanvraag weigeren totdat deze is/zijn betaalt.

Als al deze redenen niet van toepassing op jou zijn, kun je contact opnemen met Klarna via 020-80 82 852 voor meer informatie.