Hoe kan ik vanuit België retourneren?

Je kunt voor je eigen vervoerder kiezen om het pakket bij ons te krijgen. De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening.

Wil je andere artikelen bestellen, dan raden wij aan om dit eerst te doen. Zo voorkom je eventuele dubbele retourkosten!

Retouradres:

Unisport AS
Baadehavnsgade 38
2450 Kopenhagen
Denemarken

Let op: retourneren van een bestelling vanuit België valt onder de verantwoordelijkheid van de consument. Unisport kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een beschadigde of zoekgeraakte retourzending.