Kan ik producten toevoegen aan mijn bestelling?

Ik heb via iDeal/creditcard betaald:

Als je iDeal of creditcard als betalingsmethode gekozen hebt, kun je geen producten toevoegen aan de bestelling. Dit komt omdat het bedrag al afgeschreven is en wij geen extra bedrag van de rekening kunnen incasseren.

Ik heb gekozen voor Klara

Als je voor Klarna hebt gekozen, kunnen we wel producten toevoegen aan je bestelling. Dit omdat de factuur kan worden aangepast aangezien er voordat het verstuurd wordt nog geen betaling heeft plaatsgevonden.

Indien de bestelling op het moment van aangeven wordt bedrukt of reeds verzonden is, kunnen wij helaas geen producten meer toevoegen.