Wat zijn de bezorgkosten-en tijden buiten Nederland?

Bestellingen naar afleveradressen buiten Nederland en binnen de EU worden via DPD verzonden. De verzendkosten zijn 6 euro, ongeacht het aankoopbedrag. De bezorgtijd binnen Europa is 3-5 werkdagen.

Bestellingen buiten de EU worden via FedEx verzonden en voor alle verzendingen via FedEx komt er 20 euro aan verzendkosten bij. De bezorgtijd buiten Europa is 5-7 werkdagen.

Voor alle landen buiten Nederland zijn retourkosten voor eigen rekening.