Kan ik gepersonaliseerde producten ook retourneren?

Helaas nemen we gepersonaliseerde producten niet retour. Dit vermelden wij o.a. in de winkelwagen, onze voorwaarden en de factuur die meegezonden wordt in de verpakking.

Gepersonaliseerde producten voorzien van een specifieke print (maatwerk) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en worden niet geaccepteerd. Dit zijn producten die aan de hand van de door u opgegeven specificaties worden gedrukt en niet geprefabriceerd zijn.

Goedgekeurde retours worden terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee is betaald. Zodra het totaalbedrag is teruggestort zul je daar d.m.v een nieuwe e-mail van op de hoogte worden gebracht.