Binnen welk termijn kan ik retourneren?

Je hebt 30 dagen de tijd om van je bestelling af te zien. Vanaf dat moment heb je nog 14 dagen om de producten terug te sturen.

Producten kunnen alleen in absolute nieuwstaat worden geretourneerd. In geval van schade of gebruikssporen bent u aansprakelijk voor de waardevermindering. Gepersonaliseerde producten voorzien van print (maatwerk) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en worden niet geaccepteerd.