Mag ik mijn artikelen retourneren?

Uiteraard mag je je artikelen, indien in nieuwstaat, retourneren. Wij vinden het belangrijk dat je rustig over je aankoop na kunt denken. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je artikel, dan kun je het binnen de zichttermijn retourneren.

Hieronder vind je de retourvoorwaarden:

Retourvoorwaarden

1. Je retourneert binnen de zichttermijn. Bij Unisport is de zichttermijn 30 dagen na ontvangst;
  2. Het artikel bevindt zich in nieuwstaat en in de originele verpakking (voor zover mogelijk);
  3. Kleding en schoenen zijn niet gedragen en het label zit er nog aan;
  4. Artikelen die je niet kunt terugsturen:
  • Producten die zijn gepersonaliseerd. Helaas nemen we gepersonaliseerde producten niet retour. Dit vermelden wij o.a. in de winkelwagen, onze voorwaarden en de factuur die meegezonden wordt in de verpakking. Gepersonaliseerde producten voorzien van een specifieke print (maatwerk) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en worden niet geaccepteerd. Dit betreft alle producten die zijn gedrukt. Wij verkopen namelijk qua bedrukking geen geprefabriceerde producten.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd om gezondheidsredenen of hygiëne.