Hoe moet ik mijn voetbalshirt wassen?

Wij raden je aan de kleding te wassen volgens de wasvoorschriften op het label in de kleding. Als je een product met bedrukking hebt besteld, is het belangrijk dat je het binnenstebuiten wast op maximaal 30 graden. Droog nooit je shirt in een wasdroger en gebruik nooit wasverzachter bij het wassen van je shirt, omdat de bedrukking hierdoor los kan laten.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van je kleding en gear.