Mijn shirt met bedrukking is gekreukeld. Wat moet ik doen?

Bij het bedrukken van een voetbalshirt kan het zijn dat de print licht gekreukt raakt, bijvoorbeeld tijdens de bezorging.

Wij proberen dit te voorkomen door de kleding eerst af te koelen na de bedrukking. Ook pakken wij de kleding op de best mogelijke manier in. Toch kan het dus gebeuren dat de print bij ontvangst gekreukt is. Dit is echter makkelijk te behandelen.

Zo repareer je de bedrukking:

• Vouw het shirt binnenstebuiten en strijk het met een stuk bakpapier tussen het shirt en het strijkijzer. Zorg ervoor dat de zijde met de print boven ligt. De optimale warmte om te strijken is twee stipjes.
  • Laat het shirt daarna afkoelen. Hang het aan een hanger of leg het plat neer, zodat het niet opnieuw samentrekken / krullen.
  • Je kunt dit ook doen wanneer een voetbalshirt licht gekreukt is na een normale wasbeurt. Onthoud dat je het shirt altijd binnenstebuiten moet vouwen en dat het strijkijzer niet te warm is. Zo voorkom je dat het shirt smelt.

Hoe je een voetbalshirt moet wassen? Klik hier.