Wat is Klarna?

Klarna factuur
Klarna is een Zweeds bedrijf dat betalingen op factuur aanbiedt.

Met de betaling op factuur kun je achteraf betalen aan Klarna na levering van de door jou bestelde producten. Je zult van Klarna een factuur via de mail ontvangen die je binnen 14 dagen dient te betalen. Je ontvangt dus eerst je bestelling en betaalt pas achteraf.

Je kunt op rekening betalen als:

• je een bestelling plaatst op Unisportstore.nl
• je minimaal 18 jaar oud bent
• het aflever- en bedrijfsadres gelijk zijn en zich in Nederland bevinden
• je verzoek om achteraf te betalen door Klarna goedgekeurd is

Lees hier meer over Klarna.