Wanneer komen er nieuwe modellen en kleuren binnen?

Hier kunnen wij helaas geen mededelingen over doen. Het ligt aan de producent wanneer er een nieuwe collectie, model of kleurenvariant op de markt komt. Pas zodra een producent een nieuw product officieel heeft gelanceerd, mogen wij hier informatie over uitbrengen. Dit geldt voor informatie over zowel producten, kleurenvarianten, releasedata als verkoopprijzen.

Wij creëren geregeld campagnes waarvoor je je kunt inschrijven. Via een e-mail word je vervolgens op de hoogte gehouden zodra het desbetreffende product verkrijgbaar is. We doen dit vooral voor producten waarvan de verkoopdatum nog niet bekend is. Je kunt onze campagnes hier bekijken. Het inschrijven is niet op alle producten van toepassing.