Kan ik reeds geleverde schoenen en/of shirts bij Unisport laten bedrukken?

Als je een shirt of voetbalschoenen hebt gekocht om deze eerst te passen, kun je het artikel niet met terugwerkende kracht laten bedrukken. Er is echter een oplossing, mits het product niet gebruikt is:

Als het product ongebruikt is, kan het naar ons worden teruggestuurd als een gewone retour. Wij zullen dit als een gewone retour behandelen en het aankoopbedrag terugstorten, of de Klarna factuur annuleren. In de tussentijd kan hetzelfde product inclusief print worden besteld.

Schoenen of shirts die niet bij Unisport zijn gekocht kunnen helaas niet door ons worden bedrukt.