Thuiswinkel Waarborg

Unisport beschikt over het Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat unisportstore.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats. Ons certificaat is hier te vinden: https://www.thuiswinkel.org/leden/unisportstore.nl/certificaat