Verkeerd of beschadigd product ontvangen?

Indien je een verkeerde maat of een verkeerd product ontvangen hebt, horen wij dit graag z.s.m zodat we dit direct voor je kunnen oplossen. Het is dan ook belangrijk dat je het desbetreffende product niet gebruikt, aangezien deze in 100% nieuwstaat geretourneerd dient te worden.
Product beschadigd?

Als je een beschadigd product hebt ontvangen horen wij dit graag z.s.m. Ook in dit geval is het belangrijk dat het product niet gebruikt wordt. Stuur in dit geval een foto van de schade inclusief toelichting naar support@unisportstore.nl.

Bekijk hier onze contactinformatie en openingstijden.