Hoe plaats ik een bestelling?

Vind je product: Navigeer door de verschillende categorieën door op 'alle producten' te klikken, of zoek naar een specifiek product door op het vergrootglas rechts te klikken:

Als je je product hebt gevonden, is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Bij twijfel, klik rechts in beeld op 'Bekijk de matengids'.

Op de volgende pagina kun je eventueel voor een bedrukking kiezen. Je kunt je eigen naam en nummer kiezen, maar je kunt ook een spelersnaam selecteren. Als er '(origineel)' achter een naam staat, beschikken wij over de officiële bedrukking. Indien dit er niet staat, krijg je de bedrukking in een standaard lettertype. Uiteraard wel in de oorspronkelijk kleur van de originele bedrukking.

Ga door naar de check-out en vul je e-mailadres in. Hier sturen we je orderbevestiging naartoe.

Hierna kies je de gewenste betaalmethode en vul je je adresgegevens in.

Op de laatste pagina kun je eventueel je cadeaubon code invullen, of een ordercommentaar achterlaten. Klik op het groene pijltje om de invulvelden tevoorschijn te laten komen.

Zodra je terugkomt op de site zie je een ordernummer. Je order is geplaatst en wij gaan ervoor zorgen dat deze netjes en snel bij jou thuis komt!