Hoe plaats ik een bestelling bij Unisport?

Allereerst, goede keuze om bij ons een bestelling te plaatsen! Wij hebben verschillende betalingsmethodes om je bestelling af te ronden.

Hoe plaats ik een bestelling bij jullie?

Vind je product: Navigeer door de verschillende categorieën door op 'alle producten' te klikken, of zoek naar een specifiek product door op het vergrootglas rechts te klikken:

Als je je product hebt gevonden, is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Bij twijfel, klik rechts in beeld op 'Bekijk de matengids'.

Op de volgende pagina kun je eventueel voor bedrukking kiezen. Als je een shirt wil laten bedrukken, kun je eigen naam en nummer kiezen of een spelersnaam selecteren. Als er '(origineel)' achter een naam staat, beschikken wij over de officiële bedrukking. Indien dit er niet staat, krijg je de bedrukking in een standaard lettertype. Uiteraard wel in de oorspronkelijk kleur van de originele bedrukking.

Je krijgt een andere pagina te zien wanneer je voetbalschoenen wil laten bedrukken. Op voetbalschoenen kun je kiezen voor een vlag en/of naam. Kies eventueel een vlag door op het pijltje naar onder en vervolgens op jouw vlag naar keuze te klikken. Je kan eventueel tekst toevoegen door dit in het veld daaronder in te vullen. Let goed op de maximale hoeveelheid tekens die daaronder wordt aangegeven. Klik op 'Ja, voeg dit toe aan mijn winkelwagen' om de bedrukking toe te voegen aan de bestelling.

Let op! De plaatsing van de bedrukking kan verschillen per schoen, en kan afwijken van de plaatsing van de bedrukking op de afbeelding ernaast.

Ga door naar de check-out en vul je e-mailadres in. Hier sturen we je orderbevestiging naartoe.

Hierna kan je de gewenste betaalmethode kiezen en je adresgegevens invullen.

Op de laatste pagina kun je eventueel de code van je cadeaubon invullen, of een opmerking achterlaten. Let op! Wanneer je een opmerking achterlaat dienen wij die altijd eerst goed te keuren voordat jouw bestelling kan worden verwerkt. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat de levertijd met één werkdag toeneemt. Klik op het groene pijltje om de invulvelden tevoorschijn te laten komen.

Zodra je terug wordt verwezen naar onze website is de bestelling geplaatst! Open je mailbox, bekijk de orderbevestiging en controleer of alles klopt. Mocht alles kloppen, dan is het een kwestie van afwachten. Mocht er iets mis zijn, bel dan direct even naar 020-2623686, open een chat of stuur een mail naar support@unisportstore.nl. Wij zullen ons uiterste best doen om je verder te helpen.