Kan ik een bestelling annuleren?

Jazeker. Zolang je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen, kun je de bestelling annuleren. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij werken razendsnel, dus kan je bestelling soms al verzonden zijn voor je verzoek binnenkomt.

Natuurlijk kun je jouw bestelling binnen de zichttermijn retourneren.

Let op:

Mocht je een bestelling hebben geplaatst met een gepersonaliseerd product en je hebt al een mail ontvangen dat je bestelling wordt bedrukt, dan kunnen wij de bestelling niet meer annuleren. Ook vervalt hiermee het retourrecht. Producten die zijn gepersonaliseerd nemen wij niet retour.