Hoe snel word ik terugbetaald na mijn retourzending?

Wij storten direct nadat wij je retourzending hebben ontvangen het geld terug. De meeste retourzendingen verwerken wij binnen 2 weken nadat je ze hebt teruggestuurd. Hoe snel het geld op je rekening staat, is afhankelijk van de betaalmethode:

• iDEAL of Bancontact: binnen 2 werkdagen;
  • Creditcard: bij het eerstvolgende creditcardoverzicht dat je ontvangt;
  • Achteraf betalen: binnen 2 weken;
  • Voucher: je ontvangt direct een nieuwe cadeaubon op de mail.
  • Indien je betaald hebt met een voucher en een andere betaalmethode betalen we je op dezelfde manier terug. We sturen eerst een nieuwe cadeaubon toe en storten het restbedrag op de rekening waarmee je betaald hebt.