Wanneer krijg ik het geld teruggestort na annuleren?

Wij storten direct het geld terug nadat wij de annulering verwerkt hebben. Hoe snel het geld op je rekening staat, is afhankelijk van de betaalmethode:

• iDEAL of Bancontact: binnen 2 werkdagen;
  • Creditcard: het geld is gereserveerd, dus wordt de reservering opgeheven;
  • Achteraf betalen: je hoeft niet meer te betalen;
  • Voucher: je ontvangt direct een nieuwe cadeaubon op de mail.
  • Indien je besteld hebt met een voucher en een andere betaalmethode betalen we je op dezelfde manier terug. We sturen eerst een nieuwe cadeaubon toe en storten het restbedrag op de rekening waarmee je betaald hebt.