Moet ik retourkosten betalen?

Vanuit Nederland is retourneren altijd gratis indien je gebruikmaakt van het retourlabel dat je kan genereren via deze pagina (klik). Indien het pakket op een andere wijze wordt verstuurd dan op bovengenoemde pagina beschreven, zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Indien u wilt retourneren vanuit België bedragen de retourkosten € 6,99. Deze kosten worden in mindering gebracht op uw terugstorting bij het verwerken van de retour na binnenkomst in ons magazijn. U hoeft niets te betalen op het postkantoor omdat het label vooraf is betaald.