Waar kan ik mijn artikelen afgeven?

Mocht je een label hebben uitgeprint, dan kun je het pakket gratis afgeven bij PostNL. Het adres op de label verschilt van onderstaand adres.

Uiteraard kun je ook jouw artikelen bij iedere koerier afleveren waar je maar wilt. Je dient dan wel zelf de kosten te betalen.

Retouradres:

Unisport AS
Baadehavnsgade 38
2450 Kopenhagen
Denemarken

Let op: retourneren van een bestelling via een andere koerier dan PostNL, m.b.v. een  aangemaakte label, valt onder de verantwoordelijkheid van de consument. Unisport kan in dergelijke gevallen niet aansprakelijk worden gesteld voor een beschadigde of zoekgeraakte retourzending.