Ik heb nog geen bevestiging gehad. Is mijn bestelling gelukt?

Indien het geld van je rekening is afgeschreven is de bestelling gelukt. Controleer ook even of de mail wellicht in je spamfolder terecht is gekomen wanneer je deze niet in je normale mailbox kan vinden. Mocht je na 30 minuten nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan even contact op met onze klantenservice. De kans is groot dat er een typefout in het e-mailadres staat, en wij helpen je graag om dit snel op te lossen.