Wordt mijn bestelling in de brievenbus bezorgd?

Nee. Omdat DHL een handtekening als bewijs van aflevering dient te noteren, wordt het pakket persoonlijk overhandigd en niet in de brievenbus gestopt.

Mocht je na de eerste bezorgpoging niet in staat zijn geweest het pakket aan te nemen, dan kun je met behulp van de bezorgcode op de kaart die je in de brievenbus hebt ontvangen ervoor kiezen het pakket op een specifieke dag, bij de buren of bij een DHL ServicePoint te laten bezorgen.