Kan ik mijn bestelling laten bezorgen bij een DHL ServicePoint?

Helaas bieden wij niet direct de mogelijkheid om je bestelling te bezorgen bij een DHL ServicePoint.

Mocht je na de eerste bezorgpoging niet in staat zijn geweest het pakket aan te nemen, dan kun je met behulp van de bezorgcode op de kaart die je in de brievenbus hebt ontvangen ervoor kiezen het pakket alsnog te laten bezorgen bij een DHL ServicePoint.