Kan ik kiezen op welke dag mijn bestelling wordt bezorgd?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Na het plaatsen van de bestelling gaan wij deze z.s.m. versturen en wordt het pakket binnen de levertijd, die wordt gecommuniceerd op o.a. de productpagina en in je orderbevestiging, bij jou thuis bezorgd.

Mocht je na de eerste bezorgpoging niet in staat zijn geweest het pakket aan te nemen, dan kun je met behulp van de bezorgcode op de kaart die je in de brievenbus hebt ontvangen ervoor kiezen het pakket op een specifieke dag, bij de buren of bij een DHL ServicePoint te laten bezorgen.