Ik heb een pakket ontvangen, maar niets besteld. Wat nu?

Staan je naam en adres op de label? Controleer alsjeblieft de factuur in de doos en bekijk welke betaalmethode er gebruikt is.

Mocht er betaald zijn met iDeal of via creditcard, dan gaat het waarschijnlijk om een cadeautje.

Indien er 'Betaald met Klarna' staat, dan betreft het hoogstwaarschijnlijk een foutieve bestelling. Om betalingsherinneringen en aanmaningen te voorkomen kun je het pakket retourneren. Neem na retourneren contact met ons op, zodat wij de vervaldatum van de factuur kunnen opschuiven.