Ik heb een pakket ontvangen, maar niets besteld. Wat nu?

Controleer alsjeblieft of jouw naam en adres op het label staan. Als dat het geval is, zou het kunnen dat je het pakket cadeau hebt gekregen van iemand anders. Als er een andere naam en/of adres op het label staat, betreft het waarschijnlijk een fout van de postbezorger. Indien er 'Betaald met Klarna' staat, dan betreft het hoogstwaarschijnlijk een foutieve bestelling. Om betalingsherinneringen en aanmaningen te voorkomen kun je het pakket retourneren.

Bij twijfel raden we je hoe dan ook aan om contact met ons zoeken om na te gaan of het een fout betreft, of dat het de bedoeling was dat je deze bestelling hebt ontvangen.