De Kicksen Keuzetest

Geen idee welke voetbalschoenen je moet kopen? Wij hebben de oplossing! Doe de 'Kicksen Keuzetest' en ontdek welke voetbalschoenen perfect aansluiten op jouw wensen.

Vandaag de dag zijn er zoveel verschillende voetbalschoenen te koop, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Unisport's Kicksen Keuzetest biedt voor dat probleem de perfecte oplossing. De test bestaat uit 7 simpele vragen die leiden tot de perfecte voetbalschoenen voor jou. Op basis van jouw veldpositie, ondergrond, budget en enkele andere zaken, stelt de test je voor aan de voetbalschoenen die het beste bij je passen.

Doe hier de Kicksen Keuzetest en kom erachter welke schoenen het beste bij je passen!