Kunnen jullie ook versneld leveren?

Jazeker!

Dankzij onze nieuwe samenwerking met DHL heb jij nu de mogelijkheid om voor Express bezorging te kiezen. Wanneer je een bestelling plaatst en kiest voor DHL Express bezorging, zorgen wij ervoor dat je nieuwe voetbaluitrusting de volgende werkdag bij jou thuis of op je werkplek wordt bezorgd. Wij bieden bovendien dezelfde levertijd aan wanneer je voor bedrukking op je nieuwe schoenen of shirt kiest!