Wat is het verschil tussen de originele en standaard bedrukking op shirts?

Originele bedrukking is de officiële print en is hetzelfde als wat de spelers dragen tijdens een wedstrijd.

Standaard print is onze eigen print, waarbij we proberen zo dicht mogelijk bij het origineel te komen. Meestal kunnen we het lettertype en de kleur nagenoeg hetzelfde krijgen, maar de standaard print bevat geen details zoals clublogo's die bij sommige originele prints wél is inbegrepen.

Je kunt altijd zien of we de originele afdruk beschikbaar hebben voor een specifieke speler - als er '(origineel)' achter de naam van de speler staat, betekent dit dat we de originele bedrukking voor deze speler hebben.

Als er niet '(origineel)' achter de naam van een speler staat, kunnen we in plaats daarvan een standaard print plaatsen met de naam en het nummer van de speler.