Bedrukking op shirts

Unisport biedt naam- en nummerbedrukking aan op shirts die je bij ons bestelt.

Je kan bedrukking op je voetbalshirts toevoegen door eerst het gewenste product uit te zoeken en vervolgens de juiste maat te selecteren. Indien de mogelijkheid bestaat om op het desbetreffende product bedrukking toe te voegen, zal er een nieuwe pagina verschijnen waarop je je wensen met betrekking tot de bedrukking kan aangeven.

Voor veel teams en spelers kunnen we de originele bedrukking aanbieden. Dit is exact dezelfde bedrukking als de clubs in hun wedstrijden gebruiken. Je kan altijd zien of we de originele bedrukking beschikbaar hebben voor een specifieke speler. Als dit het geval is, staat er '(origineel)' achter de naam van de speler.

Als we geen originele bedrukking kunnen aanbieden, biedt Unisport onze eigen print aan. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat deze bedrukking zoveel mogelijk lijkt op het origineel.

Je kan dit artikel bekijken voor een uitleg van het verschil tussen origineel en standaard bedrukking.

Houd er rekening mee dat artikelen die zijn gepersonaliseerd niet kunnen worden geretourneerd; dit omvat zowel shirts met een naam/nummer van een speler, evenals een eigen print, bijvoorbeeld je eigen naam. Het retourrecht komt te vervallen zodra Unisport begint met het bedrukken of anderzijds personaliseren van het product. Hiervan ontvang je uiteraard een bericht op het e-mailadres die je gebruikt voor het plaatsen van je bestelling.